WinMENTOR. . . pentru calculatoare care nu stiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune este conceput pentru a respecta cerintele pietei actuale, oferind un acces prompt si simplu la toate resursele disponibile. WinMENTOR cuprinde instrumente integrate pentru stocarea, analiza si raportarea rapida a informatiilor permitand astfel posturilor manageriale accesul rapid la informatiile contabile si de gestiune. Valoarea programului sporeste prin implementarea rapida a cerintelor si ideilor venite de la utilizatorii de zi cu zi.

Platforma simpla si compacta pe care produsul este construit confera pachetului stabilitate in lucrul sub diferitele sisteme de operare. Pachetul integrat de aplicatii de gestiune WinMENTOR este realizat în mediul de programare vizuala Delphi. El a fost creat special pentru lucrul în retea si la distanta si poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows '95, Windows '98, 2000, ME, XP sau NT.

Interconectivitatea modulelor WinMENTOR si conectivitatea aplicatiei cu periferice de gestiune (case de marcat, cititoare de coduri de bare, cântare electronice, terminale de culegere de date, etc.) aduce in prim plan simplitatea culegerii datelor initiale si usurinta in transmiterea informatiilor si in manevrarea datelor contabile si de gestiune.

Colaboratorii si clientii nostri, fara exceptie, prin efortul lor, conjugat cu dorinta noastra de a crea un instrument puternic de gestionare a informatiilor, au contribuit si contribuie permanent la perfectionarea continua a pachetului de programe WinMENTOR.

WinMENTOR si WME

Cresterea firmelor romanesti a dus la un necesar sporit de functiuni si – mai ales – de capacitate de procesare a unui volum tot mai important de date. Tehnologiile de gestiune a bazelor de date fiind intr-un progres evident, echipa WinMENTOR a ales liderul mondial (Oracle) pentru a dezvolta cea mai noua si mai performanta aplicatie a gamei MENTOR: WinMENTOR ENTERPRISE. Destinata firmelor mijlocii si mari, cu activitati complexe si multiple, WinMENTOR ENTERPRISE este un pachet de aplicatii bazate pe vasta experienta de analiza a echipei WinMENTOR dar – in special - pe observatiile si contributiile colectate in timp de la utilizatori. Singurul mod de a progresa cu adevarat este contactul permanent cu utilizatorii – iata principiul esential care a stat la baza evolutiei ascendente a gamei de produse MENTOR.

" Masinile ar trebui sa lucreze, oamenii sa gandeasca.
   Masinile pot fi mai usor convinse. "
Thomas J. Watson